Voorstelling eerste wijn 2018

3 november 2019

Een droom, een idee, een uitdaging…… 2019, een feit!!!
Beste leden en symphatisanten,
April 2015, alweer 4 jaar geleden werden 1500 schattige, piepkleine wijnstokjes geplant, werd u gevraagd in te stappen in ons project, werd 4 jaar gezwoegd, gestudeerd, geïnvesteerd, gehoopt en bekomen…
Hij is er, de eerste Sleinse wijn van Domein Laagland en we zijn fier u te mogen verwelkomen op bovenstaande datum om aanwezig te zijn op de onthulling van onze wijn. We verwachten u dan ook op de wijngaard zelf om te kunnen meegenieten van deze speciale gelegenheid, u zal kunnen proeven en uw wijnen à rato van de jaren lidmaatschap in ontvangst kunnen nemen.
Dit jaar werd gekozen voor een witte wijn en een roséwijn die we in evenredigheid zullen verdelen de dag zelf.
Kan u de dag zelf niet aanwezig zijn gelieve dit dan via mail te melden zodat we kunnen afspreken wanneer u uw wijn kan ophalen.
Vanaf 26 mei 2019 is onze wijn ook te koop ter plaatse alsook daarna bij nog te bepalen verdeelpunten, de wijn is niet in voorverkoop te bestellen maar we beschikken over een voldoende capaciteit om iedereen te voorzien van zijn wensen.
U als lid verwachten we uiteraard maar ook uw familie, kennissen en vrienden zijn van harte welkom om deze unieke gebeurtenis mee te maken. Binnenkort zal dit algemeen bekend gemaakt worden via pers en media dus er wordt alvast een grote opkomst verwacht.
Alvast tot dan!!
Uw Domein Laaglandbestuur
Hans, Roger, Nico, Brenda, Jan, Robby, Jo, Rik, Joeri, Filip